Despre Ramp+A [CONCURS]

In jos

Despre Ramp+A [CONCURS]

Mesaj Scris de Dexter la data de 28/12/2013, 06:28Ramp+A (România Anime Manga Published + Artist) este o revistă online dedicată curentului Otaku. Este una dintre primele publicaţi de acest gen lansate în România.

Despre revistă şi structura acesteia:
Ideea de bază a fost crearea unui "Jump" autohton, iar după ce revista Otaku USA a fost lansată şi în România am zis că putem face şi noi (românii) ceva ce poate nu e la acelaşi nivel dar care poate în câtva ani să devină competiţie serioasă.
După ce am unit cele două idei a ieşit Ramp+A (rampa). Structura revistei până la formarea unei echipe mai mari este următoarea: o revistă lunară formată din şase prezentări anime/manga (acest număr va creşte de la lună la lună) şi cel puţin 10 poveşti (nuvele)/manga-uri (dacă găsim artişti doritori să publice.)[Această rubrică va avea parte şi de un concurs lunar cu un premiu oferit de Anime România.], la acestea se vor adăuga pe parcurs interviuri Cosplay-eri, review mettinguri/festivaluri, etc.
În primul număr veţi găsi şi un mini "dicţionar Otaku" cu scopul de a lămuri câtva termeni ce deşi sunt cunoscuţi nu sunt înţeleşi de toţi.
Revista urmează să fie lansată cel mai probabil pe 31 ianuarie 2014 în format electronic (gratuit) şi dacă vom deveni destul de virali speram şi la materializarea acesteia (speram să o distribuim şi gratuit dacă se poate).

Despre concurs:
Avem o rubrică în care promovăm autori romani de poveşti în stilul anime/manga şi chiar autori de manga romani. În această secţiune dorim să avem cel puţin 10 cel mult 20 de poveşti/manga-uri care vor concura între ele pentru un premiu. Aici vom publica doar lucrări originale (nu fanfiction).
Pentru primul număr al revistei dată începeri primiri lucrărilor este 26 decembrie 2013 şi se sfârşeşte la ora 00:00, 20 ianuarie 2014, iar perioada de desfăşurare a concursului este 31 ianuarie 2014 – 15 februarie 2014. Premiul constă în primul volum al mangaului "Attack on titan". Câştigătorul va fi ales pe urmă voturilor într-un sondaj postat pe forumul Anime România (http://anime-romania.all-up.com/).
O lucrare poate consta într-un capitol dintr-o poveste/manga sau o lucrare "One-shot" (toată povestea într-un singur capitol) a cărei temă sta la libera alegre a autorului atâta timp cât nu are caracter pornografic foarte explicit (18+).
Lucrările trebuiesc trimise la adresa de email: dexter_animeromania@ymail.com sau pe facebook printr-un mesaj pe pagina Ramp+A ( https://www.facebook.com/revistarampa ) sau Anime Romania ( https://www.facebook.com/pages/Anime-Romania/384063058320845 ).

_________________

Anime Romania
avatar
Dexter
Admin

Mesaje : 63
Data de inscriere : 06/11/2013
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti

http://anime-romania.all-up.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum