Insula-Paradisul nedescoperit!

In jos

Cine crezi ca este personajul principal ?

0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total voturi : 0

Insula-Paradisul nedescoperit!

Mesaj Scris de tobi19ification la data de 10/11/2013, 00:12

1.Cei Sase

Pe data de 22.iunie.2013 fara sa stie nimeni cele sase mari grupari mafiote ale lumii s-au intalnit intr-o cursa aeriana strict secreta, tinuta departe chiar si de multi din propria lor grupare, unde au discutat cel mai mare plan de bataie spre cucerirea lumii.Planul lor era sa preai controlul asupra Statiei Spatiale Internationale ,insa ceva sa intampla.Ceva care a fost la fel de tinut strict secrect, sub lacate prezidentiale.
  Avionul, unul particular, dar detinut de firma Boieng zbura pe langa Triunghiul Bermudelor.O zona cunoscuta pentru fenomenele paranormale ce se intamplau acolo.Insa cele sase mari grupari au decis ca era cea mai buna zona in care puteau sa se ascunda de tariile lor, tari ce si-ar fii dorit capul lor.Niciunul dintre capii gruparilor nu credeau in asa ceva, mai repede ar fii crezut ca intr-o zi vor fii pedesiti pentru ceea ce au facut decat sa creada ca-n zona aceia intinsa pe circa 1.2 milioane km² se intampal lucruri ce tin de lumea paranormalului.Poate ca au avut dreptate.De aceia au angajat si-un grup restrans de oameni.In total patru, doi piloti iesiti de aproximativ un an la pensie, scosi desigur de ei la pensie fiindca aveau nevoie de incredere, o incredere faurita pe multe milioane, prea multe pentru a scrie o suma si doua stewardess'e tinere, scoase de pe banciile scoli.Acestea orcum la vederea baniilor ar fii uitat de orice, plus ca ar fii putut sa fie repede executate daca ciripeau ceva.Toti patru au fost verificati inca de la nasterea lor pana in ziua Z, ziua in care au pornit la drum.Acestia au primit ruta in avion, au aflat doar ca e o intalnire de afaceri.Afacerea nu le-a fost comunicata.Cele sase grupari si-au adus fiecare cate doi oameni de baza, atat.In rest nimeni nu stia de ei.
 Genovese Crime Family, Yakuza,  Gogol, Al-Qaeda, Bravta si Casa Nostra erau cele sase mari grupari mafiote.Prima era liderul Americii, zona de influienta totala New York-ul.De acolo conduceau totul, aveau intrare libera si la presedintele Obama.Defapt inca de pe vremea primului mandat a lui Bush acestia au inceput controlul.Dupa 11.septembrie.2001 au avut legaturi stranse cu cei din Al-Qaeda, doar au facut cea mai mare afecere, cadera celor doua gemene.F.B.I si C.I.A sunt in subordonarea lui Matthew Willie, liderul GCF.
 Al-Qaeda, multa vreme s-a crezut ca a fost controlata de catre Osama , insa adevaratul lider a fost  Azis al-Bien Husein.Acesta tanar speranta a facut din Osama, omul celor din C.I.A si-a lui GCF un pion de bataie.Prin executia, sacrificarea lui, a adus Al-Qaeda din nou in atentia publicului.De ce a vrut asta? Faima scade si creste pretul in afacerile cu rusii de la Bravata.Organizatia rusa condusa de catre Alexander Udinov, un magant al energiei din Rusia.Dupa o disputa dura cu Vladimir Putin acesta a fost nevoit sa se retraga din lumina reflectoarelor si sa-si lase tapii ispasitori in fata.Fara ca nimeni sa stie Putin la mai putin de 24 de ore si-a cerut scuze in fata lui.Acum acesta sta pe undeva prin aproprierea Siberiei, la un conac in liniste de parte de gura mare a lui Putin si lume.Rar iese in societate, intalnirea asta fiind parte din ideea sa de acum multi ani, cand stati era abia la inceput.Acesta are influienta si asupra organizatie Gogol, condusa de Nikolai Gogol.Aceasta organizatie are putere in Ucraina, Bulgaria,Romania, Moldova si ceva parte prin Germania.Nu este ceva mare, pare uneori intr-o lupta pentru Georgia, Munte Negru si alte cateva tari ale Rusiei, dar totul de fatada sa nu se observe adevaratele intenti.Gogol are iesire si tine o legatura cu Japonia, adica cu gruparea mafiota Yakuza, una din cele mai periculoase grupari mafiote ale lumii.Yakuza este condusa pentru prima data de catre o femeie, Sakura Kenichi, o persoana care ucide cu sange rece si zambetul pe buze.Gogol insa a avut probleme cu Casa Nostra, deoarece Gogol se bagase peste proiectele Elevtiei cu Franta.Acolo cei din Casa Nostra aveau oamenii lor, planurile lor.Dupa ce Gogol a furat anumite proiecte a declansat o cearta foarte mare.Noroc cu Udinov si Matthew ca au intervenit la timp altfel ar fii pornit un alt razboi mondial.
 Thomas James si Philip Lawrence la ora 10:40 erau la bordul avionului impreuna cu Judy Most si Vivien Bellwood.Toti patru erau pregatiti.Un aeropot din Romania, numele lui fiind tinut si azi, a fost locul de intalnire a celor sase.Primul ajuns acolo a fost Gogol, urmat de Pazzi, Udinov, Willie, Husein si ultima dar nu cea din urma Sakura Kenichi. Erau insotiti de catre; Anthony Adonis, Michael Miranda (GFC) ,Aemi Okimi si Makio Gakuto (Yakuza), Vasilievich Anton si Navzar Mykhaylo (Gogol), Amin al-Din si Badar al-Malik (AL-Qaeda), Boris Tratakovsky si Igor Anatoly(Bravta) si in final Lupio Dragonetti si Nicolo Quattrone (Cosa Nostra).
 
(In Avion-In apropierea Triunghiului Bermudelor)
   Avionul, modificat in mare parte, era locul perfect de a discuta cea mai mare lovitura data lumii.Cu lovitura asta ar fii controlat totul, absolut totul, iar cei sase ar fii fost "stapani" asupra Pamantului.Cu adevarat aceste sase mari grupari mafiote erau tinute in frau de adevaratii conducatori ai planetei, de catre Illuminati.In avion discutia incepuse, erau calme lucrurile la prima vedere, dar adevarul era ca o tensiune intre cei sase exista.Mai ales cand vedeai mici aliante intre ei si fiecare dorea sa intervina cat mai mult in problema, s-o dirijeze doar ei.
  - Ar cam fii cazul sa nu ne mai calcam pe bataturi...spuse Gogol sprijinandu-si capul in mana dreapta.
  - Iar eu te-as sfatui, draga Nikolai sa-ti ti aceste sfaturi pentru dumneata. ii replica Alexander Udinov, fara sa ridice vocea la el, insa se observa o doza de autoritate asupra lui Nikolai.
  - Are dreptate baiatul, lasa-l Alexander! Nu suntem aici sa ne calcam pe bataturi, suntem aici sa discutam despre Statia Spatiala Internationala, nu !?! interveni si Matthew Willie, liderul GFC.
  - Care este planul pana la urma, domnule Willie ? il intreba Sakura, liderul Yakuza.
  - Planul este sa ne scoatem de sub controlul LOR.Noi trebuie sa ii controlom pe ei si acesta planeta, cum o fac ei.
  - Deci doresti sa ne sugerezi sa iesim de sub influienta Illuminati si sa creem noi o influienta ? il intreba Azis pe Willie in timp ce dadea bila dupa bila din siragul de matanii.
  - Al treilea ochi trebuie inchis! Asta e clar!...se ridica nervos, de pe scaunul lui, Mario.
  - Linisteste-te Mario, te rog. Ce naiba, oamenii suntem.Orcum suntem cu totii in aceiasi oala pana la urma.incerca sa-l calmeze Nikolai.Acesta insa fusese ironic, lucru observat de catre Udinov.
  - Nikolai, nu cred ca esti in masura, tocmai tu sa il linistesti pe Pazzi.Saracul era sa piarda ceva foarte important din vina ta acum cativa ani.Udinov isi demonstra inca o data puterea asupra lui Gogol.Asa il enerva si pe Mario Pazzi care il injura pe Gogol.Insa cel din urma n-a schitat nimic, a ramas in aceiasi pozitie, poate doar cu o doza in plus de indiferenta.Pana cand a intervenit Willie si-a calmat situatai;
  - Domnilor, domnilor, linisti-va.V-am chemat aici sa vorbim de afaceri.Trecem de la una la alta...Orcum dupa ce va voi spune planul meu o sa fiti prieteni cu totii.O sa radem, zambim si o sa ne imbatam...
  - Boss Willie, trecem o data la vestitul subiect si plan? il intreupse Sakura.
Toti au fost pe faza, atenti ,la privirea lui Willie cand aceasta la intrerupt.Dar dupa cum spunea si el situatia trebuia calmata, nu mai rau agravata.Acesta devenind serios spuse;
  - Radem , glumim, ne certam, dar tot noi ne impacam deoarece trebuie sa fim uniti.De ce noi? Poate s-ar intreba unii dintre voi, gen Pazzi sau Udinov.Ei bine dragii mei, si draga mea, traim in vremuri grele si suntem condusi de oameni si mai grei.Nu fac referire la cele 95,3 kg ale mele sau la cele 123 kg ale lui Udinov (acesta replica aduse o grimasa pe fata lui Udinov). Ma refer la "Consortiu" care ne-au pus bete in roate tuturor, sub diferite forme.Planul meu este urmatorul: Preluarea Statiei Spatiale Internationale si echiparea ei cu o arma nucleara!
  Dupa vro 2 minute de liniste, Udinov il intreba pe Willie;
 - Cam cum ai dori sa facem aceste lucruri fara ca al treilea ochi sa afle?
 - Buna intrebarea, o asteptam.Veti primi pe tabletele ce vi s-au dat atunci cand ati urcat la bord toate datele in ... si uitandu-se la ceas nuamra...1,2,3!
Deschizandu-le au vazut cum toti erau implicati.Planul presupunea ca America si Rusia, adica Willie si Udinov sa gaseasca 3 astronauti pentru aceasta misiune.Cand NASA va trimite oamenii lor, echipa formata din 2 rusi si 2 americani sa inceapa efectuarea misiuni.Acestia erau trimis acolo de fatada, ei fiind operationali doar dupa ce ajung pe statie.Azis finanta totul din banii de pe petrol, era o sponsorizare pentru statul American datorita incidentelor de la 11.septembrie.2001.In 2014 ,cand se comemorau victimile, banii erau virati intr-un cont pentru cercetare de la NASA sub denumirea de "Un maine mai bun" ,iar asta arata cum arabi erau si ei darnici si se gandeau la intreaga lume.Mario Pazzi si Nikolai Gogol isi trimiteau oamenii la NHC-ul din Geneva.De acolo era nevoie de un mini accelerator de particule, un prototip tinut secret de catre oamenii de stiinta.Oamenii lor ar fii efectuat furtul si l-ar fii trimis japonezilor de la Yakuza.Acesta au pregatit in secret o nava spatiala care va porni in ziua T dintr-un loc tinut secret, ales de ei, transmis celor sase capi.
  - Tovarase ! excalama Udinov ridicandu-se de pe scaun. Esti nebun, tovarase Willie ! Nu are cum sa mearga asta ,este o nebunie! se agita si tipa spre el Udinov.O gardea de corp din partea lui Willie incerca sa intervina, insa instantaneu se pregatira si garzile lui Udinov de atac.
  - Usor, usor...facuse un sem din mana Willie.
  - Ar putea sa mearga...adauga ,atragand atentia asupra lui Gogol.Doar daca colaboram si ceea ce sa discutat aici ramane intre noi, iar "Consortiul" nu o sa afle.
  - Insinuiezi ceva? il intreba Pazzi.
  - Nu, nu insinuiez nimic.Incerc sa spun ca o tradare ne-ar compormite capul tuturor."Consortiul" nu glumeste cu astfel de chestii.Sa ne dorim Statia Spatiala Internationala este o nebunie, ar fii o nebunie chiar si pentru ei.Planul este bazat pe o colaborare neintalnit de bine organizata.Am o intrebare, boss.
  - S-o auzim, mister Gogol.ii spuse Willie zambind.
  - Cine a facut acest plan ? interveni peste vorba lui Gogol, nimeni alta decat capul Yakuzei, Sakura.
  - Exact asta doream sa spun si eu...adauga Gogol.Udinov se tolani in scaun, afundat in propia-i grasime;
  - Extraordinar tovarasi...extraordinar...
  - Planul nu este al meu.Am descoperit acest plan intr-o veche arhiva.Pe atunci tehnologia nu era atat de avansata, iar armele nucleare erau greu de procurat si de construit pe Statia Spatiala Internationala.L-am descoperit intr-o veche arhiva a GFC, de la un fost lider.le raspunse boss'ul fara a clipi.
  - Si ce a patit de planul n-a fost pus in aplicare ? intreba Azis, mai dand o biluta din matanie peste sirag.
  - "Consortiul" l-au executat.Oamenii lui l-au tradat.De aceia eu mi-am luat cei mai de increder oameni dupa mine!...arata cu mana la cei doi insotitori ai lui.Presupun ca toti cei ce va insotesc va sunt rude, prieteni sau oamenii ce si-ar da viata in adevaratul sens al cuvantului.Asa ca oameni buni, dragi prieteni si vechi dusamni, haideti sa pornim spre o noua era.O noua conducere mondiala care nu-i bazata pe "al treilea ochi" sau pe alte forme religio-sociale.Putem sa conturam un viitor ce-l putem controla.Noi sa fim propriul "Consortiu" pentru altii, noi sa fim viitorul.
 Cu un zambet sinistru afisat pe chipul sau acesta se facuse comod pe scaun.In timp ce fiecare dintre cei cinci se gandea la ce este de facut.Era un risc prea mare, dar totodata era vorba de o putere de zeu.O sabie cu doua taisuri...Va urma!

_________________
avatar
tobi19ification

Mesaje : 39
Data de inscriere : 09/11/2013
Varsta : 26
Localizare : Slobozia Jud.Ialomita

Sus In jos

Re: Insula-Paradisul nedescoperit!

Mesaj Scris de -sK-.Skull la data de 10/11/2013, 01:20

Tare

_________________
My AnimeList:
WHO CARES I LOVE ALL ANIMES!

Sword Art Online

Naruto  


 High School DxD
avatar
-sK-.Skull

Mesaje : 30
Data de inscriere : 08/11/2013

Sus In jos

Re: Insula-Paradisul nedescoperit!

Mesaj Scris de tobi19ification la data de 14/11/2013, 23:45

2.Caderea

( In cabina pilotilor in timpul discutiei dintre cei 6 mafioti )
- Ce crezi capitane ca se discuta acolo? il intreba Philip uitandu-se cu coada ochiului spre usa ce despartea cabina de restul avionului.
- Fii atent la traiectorie, lasa ceea ce vorbesc aia acolo.Sincer nici nu-mi pasa. ii raspunse capitanul.
- Adevarul asta e...nici mie nu-mi pasa cat timp am fost platiti.Si cu cat am fost platiti, chiar si cu salariul nostru, suma castigata pe cursa asa ,o cursa sa ne ducem de colo-colo ,face cat salariul nostru pe 25 de ani de munca.
- Stii ca toata treaba asta trebuie sa ramana secreta, da? il intreba capitanul Thomas.
- Da ,stiu ,nu-i bai.Orcum conturile noastre sunt pe o banca din Elvetia.Banciile Elvetiene sunt cele mai sigure si ferite de ochii lumii.Toti mari mafioti acolo si-au depus averea.
- Astia ce crezi ca sunt? Apostoli lui Hristos? il intreba capitanul Thomas zambind ironic.
- Poftim ?...era uimit Philip.
- Ai impresia ca cine sunt? De aceia trebuie sa-ti tii gura pentru banii aia pe care i-ai primit.Banii n-au fost pentru o simpla cursa pe langa Bermude.
- Acum ...cand ai pus problema asa ,ai mare dreptate capitane...
Exista o linie imaginara pe care avioanele isi planifica cursa.Aceasta cursa era una foarte periculoasa.Triunghiul Bermudelor este una dintre cele mai periculoase rute de pe Pamant.Aici au disparut avioane, nave, barci cam orice navigheaza si poate zbura.Se petrec multe lucruri ciudate in zona asta.Ceea ce nimeni din avion nu stia era faptul ca ceva venea spre ei.Aveau sa afle asta cand era prea, mult prea tarziu.
Pe la vreo doua ore dupa prima discutie au intrat si cele doua stewardesse in cabina alaturi de capitan si pilotul de bord.Zambindu-le acestea le-au cerut permisiunea sa stea acolo deoarece cei sase le-au spus sa se faca nevazute.Erau satule sa tot atarne prin w.c, unde locul era destul de mic, iar cum ele n-au o usa la cabina ci perdele, au fost nevoite sa intre aici.Capitanul le-a dat acceptul si le-a lasat.Judy se aseza jos, descaltandu-se.Philip o privea cu coada ochiului.O tot privea...se uita mai ales la picioarele ei si uneori si intre, atunci cand Judy facea miscari mai bruste si i se vedeau chilotii.
- Of...sunt rupta de oboseala...spuse Judy puanndu-si mana pe ochii.
- Si eu...m-am saturat. Cand aterizam? aduga si intreba si Vivien.
- In jur de o ora si jumatate vom ateriza.ii raspunse capitanul.
- Hei, Judy, de unde esti? o intreba Philip.
- Din New York City.raspunse aceasta ridicandu-se in fund.
- Frumos oras, dar si agitat...replica Philip.
- Ne cheama! striga Vivien ridicand-o pe Judy dupa vreo 15 minute de intrebari plictisitoare si raspunsuri monotone intre Philip si Judy.Aceasta se incalta rapid, in tipul asta fustita scurta i se ridica si i se vazuse fundul.Philip isi musca buza.Dupa ce-au iesit din cabina capitanul i se adresa.
- Philip, esti nebun? Are 25 de ani ,iar tu ai 45.Plus ca tu ai si familie, copilul te asteapta acasa.Ai o fetita, daca cineva s-ar fii dat asa la fata ta?
- Il omoram!...Nu-i bai, las-o asa.Crezi ca nu merge, o tura si gata.Si ei ii place nu ai vazut-o?
- Termina si fii atent.
In cursul a 45 de minute totul s-a schimbat.Discutia dintre cei sase a ajuns intr-un punct.Cu totii erau de acord cu ceea ce vor face.Planul trebuia sa fie pus la punct.Traiectoria avionului a fost schimbata de catre boss Willie.Trebuiau sa se indrepte spre Florida.Totul a fost bine pana cand au trebuit sa intoarca avionul si sa schimbe ruta.In fata lor aveau poate cei mai negrii nori vazuti vreodata de catre capitanul Thomas in toti anii lui de pilotaj.
- Ce dracu !?! zise Philip
- Nu stiu,dar asta nu-mi da un sentiment de bine ,asa ca fii antent...
In mai putin de 5 minute norii au inghitit avionul.Fulgerele loveau usor, dar loveau , avionul. Becurile din avion erau precum cele de craciun.Ba se stingeau , ba se aprindeau.Uitandu-se la ele Gogol era nelinistit.La fel si Sakura...Azis se ruga intr-una,Mario era nervos si batea tare din picior, iar mort de frica era Udinov.Insa Willie incerca sa ii linisteasca;
- Calmati-va ,nu e nimic.Se va rezolva totul, capitanul Thomson ne va scoate din furtunica asta imedita...
- Ai innebunit, tovarase!?! tipa Udinov strangand manerele scaunului cu forta.
- Domnule Udinov...va rog, usor altfel veti avea din nou probleme cu inima.ii sopti unul din insotinorii lui.
- Taci dracu din gura aia spurcata Boris!...tipa la el Udinov incrudandu-se.
- Igor, loveste-l pe Boris fiindca eu ma tin de scaun! celalalt insotinor al lui Udinov facuse exact cu ii spusese seful lui.Acest lucru a stranit un zambet pe fata lui Gogol.Lucru care Udinov il considera jignitor.
- Asculta la mine, caine! Ai fost acceptat aici fiindca broscanul nu se poate descurca singur! Asa ca nu mai zambi, nu mai schita niciun sunet macar ! urla la el, din scun, Udinov.
- Broscan...vaffanculo! Tu figlio di puttana...ridicandu-se de pe scaunul sau Mario Pazzi aproape ca sari la gatul lui Udinov.Oamenii lor sarira unii la altii, iar Udinov lasa frica la o parte si se ridica si el.
- Ce vrei sa faci ,tovarase? Sa ma ameninti ? ii replica ironic Udinov lui Pazzi.
- Rus betiv si nenorocit...stranse pumnul Pazzi.Cum adica nu ne descurcam singuri?
- Si ce, nu e asta adevarul? Sunteti niste lasi si prosti.Mai ales rasa ta din neamul Pazzi.O pata pentru Italia!
Poate daca n-ar fii intervenit capitanul lucrurile luau cea mai proasta intorsatura posibila pentru planul lor si pentru istoria umanitatii.
- Aici capitanul, avem o problema! Nu ne mai aflam in locul in care ne aflam acum 50 de minute si nu ma refer la faptul ca am schimbat traiectoria, ci norul ne-a inghitit cu totul, ne-a dat aparatura peste cap...retific, bordul a cedat!
Willie se facuse instant alb la fata.Se-ntoarse cu fata spre cabina si se izbi de usa.O deschise si daduse buzna in cabina, in acel timp Philip se ridica de pe scaun.Willie se-nfipse cu mainiile in haina lui si-l izbi de perete.
- Caine, scote-ne din asta daca nu vrei sa te omor cu mana mea! parca turbase, dupa el venise Gogol si oamenii lui.Pazzi, Udinov stateau in picioare si se uitau unul la atul.Sakura si Azis stateau linistiti jos, unul se ruga cu ajutorul mataniilor, iar Saukra privea catre geam si observa cum avionul era prins de aceasta electricitate.
- Linisteste-te! striga Gogol la el.
- Cum !?! Cum sa ma linistesc cand viata mea e in pericol ? Spune-mi tu!?! striga in timp ce-l izbea pe Philip de perete.
- Domnule Willie fara el n-am sa pot ateriza pe apa fara ca avionul sa se rupa! atunci, cand auzi ca e o scapare din asta, Willie il azvarli efectiv pe Philip.Acesta se lovi de scaunul lui si se aseza imediat.
- Cum veti face asta ? il intreba Gogol.
- Imediat ce campul electric ce ne inconjoara o sa ne dea drumul...ii raspunse Thomas.

Nimic din ce planuise capitanul nu sa intamplat.Insa totul sa terminat, in teorie ,bine.Avionul n-a scapat nici macar o secunda de campul electro-magnetic care-l controla.Acest camp magnetic insa ia atras catre o insula, o insula din mijlocul Triunghiului Bermudelor.
Judi si Vivien venira in fata celor sase.Acestea erau inca speriate, insa Willie avea un zambet pe fata.El era bucuros ca nu a murit, insa habra n-avea de ceea ce avea sa afle.Apoi, dupa cele doua venisera si capitanul si pilotul de bord.Acestia aveau fetele precum varul.Gogol ii observa si ii intreba direct;
- Ce sa intamplat ?
- Am aterizat...
- Poi si asta nu-i bine !?! pe un ton apasat, dar vesel, intreba Willie.
- Nu, nu este deloc bine.Nu noi am aterizat ci campul electro-magnetic ne-a adus aici!
- Cum e posibil !?! izbucni Udinov.
- Vedeti dumnevoastra norul negru in care ne-am pierdut prima oara, ceata aceia ne-a defectat aparatura de bord.Totul s-a petrecut prea repede si atunci...
- Atunci ce capitane ? il intreba si Pazzi.
- Atunci campul electro-magnetic al acestei insule ne-a atras aici!...continua Philip.
- Asta e bine ,nu? intreba Willie.
- Ar trebui sa vedeti ceea ce am vazut noi, de aici, de unde sunteti dumneavoastra nu puteti observa insula asa cum am observat-o noi.
Rand pe rand au iesit afara.Insa ceea ce le vazusera ochii...ia facut pe fiecare sa se-ntrebe daca moartea n-ar fii fost o obtinune mult mai buna.Asta era caderea lor, caderea celor sase capete mafiote ale lumii.Aici le-ar putea fii pe veci mormantul si nimeni sa nu stie de ei.Mormane de nave si avioane erau pe plaja, in padure si-un vulcan ce scotea fum parea a fii stapanul insulei ,fiind amplasat in mijlocul ei.Va urma!

_________________
avatar
tobi19ification

Mesaje : 39
Data de inscriere : 09/11/2013
Varsta : 26
Localizare : Slobozia Jud.Ialomita

Sus In jos

Re: Insula-Paradisul nedescoperit!

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum